Jag klev upp och bakade bröd till min älskling, ett recept som går på ca 20 min totalt! Jag hittade det på Tasty-health.se. Jag hade inte glutenfria havregryn så körde fullkorn och tillsatte linfrön. Blev väldigt gott och mättande frallor.
Recept:
4 bullar
3 dl fiberhavregryn (eller glutenfria havregryn)
1,5 dl bake pro proteinpulver
250 g lättkesella
1 krm bikarbonat
1/4 tsk salt
1 stort fikon, hackat
15 hackade mandlar
2 tsk linfrön
solrosfrön på toppen
Blanda alla ingredienser i en bunke och forma till 4 bollar och lägg på en plåt. Strö över solrosfrön och grädda i ca 12 min i 180 grader. Höj till 200 grader p slutet om de inte fått färg!
Näringsvärde per fralla: ca 220 kcal, 21 g protein 22g kolhydrater 3g fett
Recept:
4 bullar
3 dl fiberhavregryn (eller glutenfria havregryn)
1,5 dl bake pro proteinpulver
250 g lättkesella
1 krm bikarbonat
1/4 tsk salt
1 stort fikon, hackat
15 hackade mandlar
2 tsk linfrön
solrosfrön på toppen
Blanda alla ingredienser i en bunke och forma till 4 bollar och lägg på en plåt. Strö över solrosfrön och grädda i ca 12 min i 180 grader. Höj till 200 grader p slutet om de inte fått färg!
Näringsvärde per fralla: ca 220 kcal, 21 g protein 22g kolhydrater 3g fett


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar